Bestill camping
Camping
Hardanger Feriesenter

Caravanpark

Oppdag friheten og bekvemmeligheten i caravanparken på Hardanger Feriesenter. Sett opp campingvognen din i vakre omgivelser og nyt en flott base for å utforske Hardanger-regionens skjulte perler.

Bestill plass her

Forleng minnene i Caravanparken med fjorden.

Nesvika caravanpark ligger ved fjorden midt mellom Norheimsund og Øystese i Hardanger, ca halvannen times kjøring fra Bergen. Her er det 68 faste plasser for campingvogner med plattform og overbygg til fortelt. Plassene ligger i en skråning slik at alle plassene får utsikt over fjorden.Caravanparken er åpen hele året og er svært familievennlig.

Ingen bilder funnet.

Nøkkelfasiliteter

Kapasitet: 64 fastplasser og 5 korttidsplasser

Fremlagt strøm, vann og fibernett

Sanitærbygg med toaletter, dusj, klesvask, oppholdsrom og kjøkken

Tilrettelagt baderom for rullestolbrukere

Tømmerom for bærbart toalett

Familievennlig (lekeplass og badeplass)

Båthavn med vinterlagring (fastplasseiere har førsterett på båtplass)

Ingen bilder funnet.

Fastplass​

For å få plass  i caravanparken overtar du en eksisterende plass. Fastplassene selges vanligvis på rot. Det vil si at både campingvogn, plattform og overbygget fortelt selges som én pakke. Selgeren sier da opp sin leieavtale og lyser plassen til salgs. Som kjøper av fastplass inngår du ny leieavtale med Hardanger Feriesenter. Kjøpsprisene for de enkelte plassene varierer etter stand og alder på vogn og platform.

Leieprisen pr. år varierer for tiden mellom kr. 17.000,- og 23.000,- og avhenger av blant annet størrelse på plassen og nærhet til fjorden.

Dersom en vogn skal skiftes ut eller en ny vogn skal på plass må disse som regel heises på plass med kranbil. Det er høydeforskjellene i terrenget som gjør dette nødvendig.

Ingen bilder funnet.