Bestill camping
Camping
Hardanger Feriesenter

Book camping opphald

Her får du informasjon om våre muligheter rundt overnatting på campingen. Vi er åpen året rundt, og har faste åpningstider i sommarmånadene. Utanom sesong ringer du tel. som er oppslått, og så kjem vi i laupet av 3-4 min. Velkommen til vår 4 stjerners camping ved Hardangerfjorden!

Bestill plass her

Bobil camping i Nesvika

Vi har 9 eksklusive standplassar for bobilar ved Fjordterassen, og 5 plassar på Marinaen, ytterst i vika. Alle plassar er tilrettelagt for straum, og har tilgang til WIFI. Ved booking og betaling gjennom Campcation kan du kjøra direkte til din tilviste plass. Vennligst merka at parkeringa må vera nøyaktig for at alle som har book skal få plass.

Viss du kjem med telt eller campingvogn skal du stå på dei grøne områda. Du sjekkar inn i resepsjonen vår, og får tildelt plass.

Ingen bilder funnet.

Korttidsopphald for campingvogn

Vi har 6 plassar spesielt for campingvogn med ønske om litt lengre opphald. Du kan då kjøra vogna inntil ei plattform, der du kan setja opp forteltet ditt. Eige fast straumuttak for kvar plass. Lengda på opphaldet kan du avgjera frå min. 14 dagar og opp til 3 mnd. med høve til forlenging. Prisane er tilpassa etter lengda på opphaldet. All informasjon får du i resepsjonen.

Ingen bilder funnet.

Enkel overnatting

Finn komfortabel og enkel overnatting på Hardanger Feriesenter. Vi tilbyr et utvalg av hytter og rom som passer for ulike behov. Nyt en avslappende atmosfære, gode fasiliteter og nærhet til vakker natur.

Ingen bilder funnet.

Meir om Hardanger Feriesenter