Nyheter
7/5/2023
2023

Vi har lansert ny nettside

Hardanger Feriesenter kommer i ny drakt, men vi er fortsatt de samme, sjarmerende folkene!

Vi har lansert ny nettside

Hardanger Feriesenter er glade for å kunngjere lanseringa av deira nye nettstad i samarbeid med våre venner i designbyrået Cure. Denne oppgraderinga er meint å gjere det enklare for besøkjande å bestille overnatting og oppdage spennande aktivitetar i nærleiken av Feriesenteret.

Brukervennlig og oppdatert

Den nye nettstaden tilbyr ei sømlaus og brukarvenleg oppleving for alle besøkjande. No kan potensielle gjester enkelt utforske ulike overnattingsmoglegheiter som passar deira behov og budsjett. Enten det er hytter med utsikt over den majestetiske Hardangerfjorden eller komfortable campingplassar omgitt av vakker natur, er det noko for kvar smak.

Finn opplevelser

Ein annan merkbar funksjon på den nye nettstaden er informasjonen om lokale attraksjonar og aktivitetar. Besøkjande kan no enkelt finne ut kva dei kan gjere i nærleiken av Feriesenteret, enten det er å utforske fossar, gå på fjellturar eller oppleve lokal kultur og mat. Med grundig og oppdatert informasjon kan gjestene planlegge sin ideelle ferie i Hardanger-regionen.

Her kan du sjå nokon av opplevingane du finn rundt Hardanger Feriesenter. Her planlegg vi å legge inn fleire aktiviteter og hendelsar.

Arbeid saman med ein god partner

Samarbeidet med Cure har vore avgjerande for utviklinga av denne imponerande nettstaden. Med deira ekspertise innan webdesign og brukarvenlegheit har dei bidrege til å skape ei estetisk tiltalande og intuitiv plattform som appellerer til både nye og tilbakevendande gjester.

Hardanger Feriesenter ønskjer å takke Cure  for deira profesjonalitet og engasjement gjennom heile prosessen. Dei er takknemlege for det nye verktøyet som no er tilgjengeleg for å imøtekomme behova til gjestene sine. Med den nye nettstaden kan besøkjande enkelt oppleve alt det Hardanger Feriesenter har å tilby og skape minner som varer livet ut.

Se flere nyheter